Homber di banda so mi ke


Nadenken over welke outfit je aan gaat doen, waar je het beste moet positioneren en zo uitbundig dansen om gezien te worden door de guys van een band. Als de band pauze heeft zorgen dat je zo dicht mogelijk bij hun rust plek komt of juist op het moment bij de bar staat als een van de bandleden een drankje gaat halen. Misschien krijg je ook een drankje aangeboden. Ai noh yu, ami no por.

baila

Een vroegere vriendin van mij leefde om gezien te worden door mannen van bands. Ze zei altijd tegen me “Gai di band so mi ke”. Ik snapte er helemaal niets van. Ze had allerlei tactieken om op te vallen bij de mannen. Ze viel op bij elke man door hoe ze lachte, liep, keek en hoe ze de mannen bespeelde. Ze was een opvallende verschijning op feestjes door haar uiterlijk, kleding en sierlijke sexy bewegingen. Ze had een voorkeur voor mannen uit een bepaalde band, kaartjes voor feestjes hoefde ze nooit te kopen.  Ze was bijna altijd VIP, samen met andere tig vrouwen die dachten dat ze de “one and only” waren die voor die avond VIP waren. De rivaliteit van de “Homber di banda so mi ke chicks” was groot. De blikken die ze met elkaar deelden waren om te doden. Ik vond het wel amusant en zo achterlijk.

bitch please

Ze wist alles van de mannen van de bands. Het was een soort studie, waar ze uiteindelijk geen enkele diploma mee heeft gehad. Ze veroorzaakte ook veel onrust tussen bandleden onderling. Mannen zijn zo simpel soms, ruzie maken om een chick. Really?

dont need aboyfriend

Ik weet nog hoe verveeld ik naar haar verhalen luisterde. Ik was altijd de onzichtbare chick voor bandmannen. Thank God. Ik had geen brazilian weave, geen groene lenzen en opvallende make up, ik stond nooit voor aan het podium en backstage gaan nou, dat was echt niet mijn ultieme droom. “Ik moest me upgraden” door me zichtbaar te maken voor “gai di banda” zei ze vaak tegen me. I upgrated myself inderdaad, maar op een andere manier. Onze vriendschap is een stille dood gestorven. Ik weet tot de dag van vandaag niet eens welke guy bij welke band hoort. Het enige wat ik weet is dat er lekker nummers voorbij komen en als ik een keer naar een feest ga waar een band speelt dat de jongens in de bands bijna allemaal van die vreselijke legging broeken aan hebben tegenwoordig.

Toch kreeg ik een relatie met een gai di banda. Yes, ata h*dementu a kuminsa. Ik hoor de redu molen al starten, met wie had ze een relatie yu. Geen guy uit een of andere fancy band zoals , Cache, Gio of ERA of zo hoor.  Maar ik had een relatie met een guy die in een comeback band speelde. Si serio, een  comeback band. Nee, geen ouwe papi met foute comeback outfit met bijpassende schoenen. Toen ik hem leerde kennen wist ik niet dat hij een” gai di banda” was.  Ik wist wel dat hij piano speelde.  Hele band gedoe boeide me niet. Meegaan naar feestjes en dan daar staan tot hij klaar met spelen was niet aan mij besteed.  Ook niet aan hem besteedt om mij mee te nemen naar zijn optredens, want elke stereotype van” homber di banda” paste bij hem. In elke stad een schatje. Vermoeiend.  Hij was namelijk nooit thuis, had nooit tijd, moest vaak “trainen” met de band.  Na een optreden moest ik ook nog aan horen hoe en welke vrouwen zich op hem of een van zijn mede bandleden gestort hebben. Grootheidswaanzin had hij ook. Dat was dus het leven met een bandman, vaak van huis, vrouwen die voor zijn voeten gooien en nooit genoeg tijd.

you bore me

Ik heb nooit begrepen waarom sommige vrouwen zo gefixeerd zijn op band mannen. Ik zeg absoluut niet dat band mannen slechte mannen zijn. Ik vraag het me alleen af, waarom sommige vrouwen zo veel moeite doen om met een man uit een band seks te hebben, de side chick te zijn of een relatie te krijgen met een van die mannen. Zeg nou eerlijk sommige van die bandleden zouden als gewone jongen geen enkel beetje aandacht krijgen van vrouwen.

 

 

Advertenties

One thought on “Homber di banda so mi ke”

  1. De laatste zin is zooooo waar !! “Zeg nou eerlijk sommige van die bandleden zouden als gewone jongen geen enkel beetje aandacht krijgen van vrouwen” . Kijk maar naar oerlelijkerds als Ivanoh Williams en Tico Libiee. Zouden ze aandacht hebben gehad als gewone jongens ? Dacht echt van niet !!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s