Bloggers gezocht!


Takimitabeba.com bestaat nu al meer dan een jaar. In die tijd hebben wij meer dan 450 blogs met jou gedeeld.  Onze blogs zijn duizenden keren gedeeld en de reacties zijn uitermate positief.  Trots zijn wij op het feit dat de  site al meer dan 1 miljoen keer is bezocht. Dit is het bewijs dat lezers graag positieve en spannende verhalen gerelateerd aan de eilanden willen lezen.

GuestBlogger

Wij krijgen steeds meer aanvragen van lezers die zelf willen bloggen of onderwerpen aandragen voor het TMTB-team. Graag geven wij onze lezers de kans om als gastblogger op de site te verschijnen. Leuke content is altijd welkom. Je hoeft geen vaste blogger bij ons te zijn om toch iets geplaatst te krijgen op de site. Je kunt dus een artikel aanleveren. Dit gebeurt uiteraard wel onder enkele voorwaarden. Op deze site verschijnen blogs van allemaal individuele en vrijwillige bloggers. We hebben dus geen centrale redactie. Om die reden hebben wij liever dat content gewoon aangeleverd wordt, zodat wij dit niet zelf in een blog hoeven te verwerken. We schrijven allemaal uit onze persoonlijke interesses en hebben geen redactionele capaciteit.

Het beste is om gastartikelen in te zenden van maximaal 650 woorden, opdat wij vervolgens op basis van verschillende criteria beoordelen of deze bij de site passen. Voorwaarden voor een gastblog zijn: er wordt duidelijk gemaakt dat het een gastartikel is, en geen artikel van onze vaste bloggers. Dit gebeurt door een korte tekst onderaan het artikel van de gastblogger (“Dit gastartikel is een bijdrage van…”). Daarbij is er ook ruimte voor een foto of het logo van degene die de bijdrage levert.

Het artikel dient tevens positief, uniek, informatief of entertainend van aard te zijn. Voor het plaatsen van commercieel-getinte artikelen dient de schrijver contact met ons op te nemen. Hierbij is echter belangrijk te weten dat het belang van de lezers bij ons voorop staat. We behouden ons het recht voor om content op basis van ons gezond verstand te weigeren.

Geïnteresseerden kunnen het contactformulier op de website invullen.

Verras ons! En de lezer!

images

Advertenties

4 thoughts on “Bloggers gezocht!”

  1. Alweer een verrassend initiatief. Breek open de boel. Geef iedereen de kans om naar buiten te treden. Jullie begrijpen tenminste jullie “missie”. BRAVO!!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s